Uw taal: NL
Uw taal:
Vinkje

Specialist in schrijfwaren

Vinkje

Grote voorraad

Vinkje

Gratis levering vanaf € 50

Vinkje

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Secrid Wallet

Secrid Wallet

Secrid Wallet

Een kleine, compacte, luxe uitgevoerde wallet met een aluminium creditcardhouder voor al je creditcards en andere passen. Eenvoudig op te bergen, veilig en met één eenvoudige handbeweging heb je toegang tot je passen. Secrid biedt een slimme oplossing voor jouw belangrijkste passen, papieren en geld.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 169 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 169 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De betaalwereld is veranderd
Van contant geld tot betaalkaarten, het betaalverkeer heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Steeds vaker wordt de betaalpas tevoorschijn gehaald bij het afrekenen in plaats van de portemonee met contant geld. Niet zo gek ook want het gebruiksgemak van een betaalpas ligt vele malen hoger. Deze ontwikkeling trok ook de aandacht van het merk Secrid. Secrid zag steeds meer (betaal)passen in de portemonnees verdwijnen en vroegen zich af of ze hier niet een speciale bescherming voor konden maken. In de jaren 90 bracht het merk dan ook hun eerste product naar de markt, de Secrid Bodycard. Later volgden de rest van hun producten zoals de Cardprotector en de Secrid Wallet.

Een stapje verder met de Secrid Wallet
In de jaren na 2000 bleef de ontwikkeling doorzetten en werd er steeds meer en meer gebruik gemaakt van betaalkaarten en andere passen. Betaalkaarten werden eigenlijk belangrijk dan ooit maar een echte bescherming voor dit waardevolle bezit bestond toen nog niet. Tot Secrid in 2009 zijn eerste officiële Cardprotector naar de markt bracht. Dit product werd zo goed ontvangen dat het in 2010 een Red Dot Design Award won. In hetzelfde jaar introduceerde het merk ook hun leren Secrid wallets, waarmee ze twee jaar later de European Aluminum Award wonnen. (Het product werd ook wel omschreven als de perfecte creditcardholder.)

Het geheim van de Secrid Wallets
Maar wat is nou het geheim van de Secrid Wallets? De Cardprotector van Secrid is ten eerste zeer compact en eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop schuiven alle kaarten trapsgewijs naar buiten. Daarnaast is de wallet slecht 21mm dik en heeft een gewicht van maar 0.2 kilo. Hierdoor is het product ontzettend handig en fijn in gebruik en een perfect broekzak formaat. Maar laat je niet misleiden door het kleine formaat. De Secrid Wallet heeft een aluminium behuizing waardoor hij ijzersterk is en al je waardevolle passen beschermd tegen het buigen, slijten, breken of zelfs het ongewenst uitlezen. Volledige bescherming voor al je betaalkaarten in pocket size formaat.

Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar voor het veilig opbergen van al jouw belangrijke (betaal)passen. Zo kun je onder andere kiezen uit:

Secrid slim wallet
Een zeer compacte en ultra-platte wallet die perfect past in elke broekzak en toch ruimte biedt voor je belangrijkste passen, visitekaartjes en geld.

Secrid mini wallet
De kleinste wallet van Secrid is de mini uitvoering. Prachtig afgewerkt met het beste leer en voorzien van drukknipper om je belangrijkste bezittingen nog beter te beschermen.

Secrid cardprotector
De basis van elke Secrid wallet is de cardprotector. Een sterke aluminium behuizing biedt de ultieme bescherming voor je passen. Niet alleen tegen buigen en breken maar ook tegen skimming en andere vormen van ongewenste digitale uitlezing. De cardprotector heeft een gepatenteerd mechanisme waarmee je heel handig toegang hebt tot je passen.

Secrid twin wallet
De naam zegt het al; de twin wallet biedt dubbel zoveel plek voor passen en kaarten. Maar ondanks dat blijft ook deze wallet heel compact en eenvoudig op te bergen.

Secrid card slide
De card slide van Secrid is een modulaire wallet bestaande uit een cardprotector, losse slide en moneyband. De slide is een handige toevoeging voor geld of een huissleutel, maar kan ook verwijderd worden als je alleen passen mee wilt nemen.