Balpen

Bent u op zoek naar luxe balpennen van hoge kwaliteit met een exclusief karakter? Penworld.nl is al sinds 1924 gespecialiseerd in luxueuze schrijfwaren, waaronder balpennen en vulpennen. Balpennen zijn zeer geliefd onder studenten en medewerkers van bedrijven die een comfortabele manier van schrijven wensen. In onze penshop treft u een ruime collectie van de beste balpennen die er in Nederland te verkrijgen zijn. Wilt u balpennen bedrukken, zoekt u naar een balpen vulling of heeft u een speciale wens, zoals een zwarte balpen of gouden balpen? Bij Penworld.nl vindt u een grote verscheidenheid aan balpennen. Ook als u een balpen met naam wenst of een balpen wilt laten graveren met een boodschap naar keuze, kunt u bij ons terecht! Wij helpen u graag bij het vinden van de beste balpen van hoge kwaliteit.

Meest Populaire Balpennen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 845

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Parker Jotter Stainless Steel CT BalpenParker Jotter Stainless Steel CT Balpen
  • Gratis Gravure
 2. Lamy Logo Brushed Steel BalpenLamy Logo Brushed Steel Balpen
  • Gratis Gravure
 3. Caran d'Ache 849 Black Code Ballpoint Pen Special EditionCaran d'Ache 849 Black Code Ballpoint Pen Special Edition
  • Gratis Gravure
 4. Caran d'Ache 849 Goldbar BalpenCaran d'Ache 849 Goldbar Balpen
  • Gratis Gravure
 5. Parker Jotter Stainless Steel GT BalpenParker Jotter Stainless Steel GT Balpen
  • Gratis Gravure
 6. Parker Jotter Waterloo Blue CT BalpenParker Jotter Waterloo Blue CT Balpen
  • Gratis Gravure
 7. Pelikan Snap Metallic Copper BalpenPelikan Snap Metallic Copper Balpen
  • Gratis Gravure
 8. Parker IM Monochrome Gun Metal Ballpoint PenParker IM Monochrome Gun Metal Ballpoint Pen
  • Gratis Gravure
 9. Pelikan Snap Rose Gold BalpenPelikan Snap Rose Gold Balpen
  • Gratis Gravure
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 845

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Exclusieve en luxe balpennen vindt u bij Penworld.nl

Zeker als u regelmatig schrijft is een balpen met een hoog schrijf comfort erg belangrijk. U vindt dan ook in onze pen shop uitsluitend balpennen van de hoogst mogelijke kwaliteit en de meest bekende producenten. U wenst immers van de balpen veel comfort tijdens het schrijven. Zo vindt u onder andere een balpennen van Parker, Lamy, Waterman, Mont Blanc en nog vele andere wereldberoemde topmerken. Met onze ruime ervaring in pennen en toebehoren, kennen wij het belang van goede balpennen. Onze collectie van balpennen is dan ook met liefde voor de pen samengesteld. Dit is te merken in het mooie aanbod van luxe schrijfwaren. Heeft u een vraag over balpennen in onze collectie of wilt u graag advies welke balpen het best bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of kom gezellig langs in onze winkel in Antwerpen. Met recht kunnen wij zeggen dat Penworld.nl dé specialist is in luxe balpennen!Kies een pasjeshouder of Secrid Wallet in onze webshop

Balpen met naam voor uzelf of als cadeau

Wilt u balpennen personaliseren? Kies dan voor een balpen met naam! Het perfecte cadeau voor net getrouwde, werknemers, zakenrelaties, afstuderen, communie of als cadeau voor een jarige. Balpennen, zeker die van Penworld.nl, gaan door het exclusieve en duurzame karakter lang mee. Een balpen met naam zal dus veelvuldig gebruikt worden en niet snel in de vergetelheid raken. Dit maakt een balpen met naam het ideale cadeau voor een dierbare of goede relatie. Naast een balpen met naam kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap of bijvoorbeeld het logo van uw onderneming op de pen aan te brengen. Verderop op deze pagina vindt u meer informatie over balpennen graveren en hoe wij dat precies doen

Balpennen kopen? Hierom kiest u voor Penworld.nl.

Met onze ruime ervaring in het aanbieden van luxe schrijfwaren, herkennen wij kwaliteit en weten wij precies wat u zoekt in een pen. Dit is goed te zien in het aanbod van onze balpennen. De met zorg geselecteerde pennen komen uit de hele wereld en staan stuk voor stuk voor kwaliteit en hoog schrijf comfort. Topmerken als Parker, Waterman, Montblanc, Lamy, Caran D’ache, Pelikan, Pilot, Steadtler, Scheaffer, Visonti, Diplomat en Otto Hutt zijn dan ook ruimschoots te vinden in onze pennen winkel. Balpennen zijn een goede investering gezien het duurzame karakter en de eenvoud van hervullen door middel van een balpen vulling. Ook een etui is hier handig bij.Tel daarbij de exclusiviteit op van de verschillende merken en de keuze voor een balpen van Penworld.nl is snel gemaakt. Luxe balpennen kopen? Bij Penworld.nl bent u op de juiste plaats.

Gouden balpen, zwarte balpen of limited edition?

In onze winkel is een grote verscheidenheid aan balpennen te vinden. Zoekt u bijvoorbeeld naar een gouden balpen, zwarte balpen of een unieke limited edition model? Met ruim 600 verschillende balpennen vindt u naast klassieke modellen ook de meest vooruitstrevende pennen. Wat u wens ook is, wij hebben een passende pen beschikbaar. Zwarte balpennen en gouden balpennen zijn het meest populair onder schrijvers. Naast kleur, zit er ook een verschil tussen de merken ook qua design van de balpen. Zo vindt u balpennen met of zonder clip en heeft u keuze uit een gestroomlijnd design of een balpen met motief of felle kleur. Al de balpennen hebben met elkaar overeen dat deze praktisch in gebruik zijn en zorgen voor het nodige comfort tijdens het schrijven.

Balpen graveren

Bij Penworld.nl is een balpen graveren mogelijk. U kunt in totaal de balpen graveren met 16 karakters. De gravure zal in alle gevallen op 1 regel geplaatst worden. Helaas is het niet mogelijk om al onze pennen te graveren. Sommige designs maken het onmogelijk voor een gravure. Op de productpagina van de betreffende pen vindt u een boxje met gravure. Als deze niet vermeld staat op de pagina, is het helaas niet mogelijk om deze pen te graveren. Wij beschikken over in totaal 4 graveermachines, waaronder een diamant graveermachine en een lasergraveermachine. U hoeft niet lang te wachten op een balpen met gravure, want voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis en dat geldt ook voor gegraveerde balpennen. Wilt u meerdere balpennen graveren of een balpen graveren met het logo van uw bedrijf? Geen probleem, vraag hierna bij één van onze medewerkers voor informatie en/of offerte. Met onze snelle en professionele service zijn wij u graag van dienst.

FAQ

hoe wordt een balpen gemaakt?

De eerste balpen dateert van rond de 1888. Een Amerikaan bedacht het idee van deze pen om leer te kunnen merken. Helaas kwam John J. Loud in de problemen, omdat hij geen geschikte inkt kon vinden. De Hongaarse journalist László Bíró was in 1938 de eerste die de balpen gepatenteerd heeft. Ten grondslag hieraan lag de frustratie van László bij het constant hervullen van zijn vulpen en het papier wat steeds scheurde of gekrast werd door de vulpen. Hij bedacht een pen met een kogeltje aan het uiteinde van de pen. Het kogeltje draait tijdens het schrijven en laat op het papier een inkt spoor achter. Hierbij moest er nog een oplossing gevonden worden om uitdroging en lekkage te voorkomen. Dit werd opgelost door het inktreservoir af te sluiten van de buitenlucht. Dit was niet het einde verhaal, want toen László Bíró en zijn broer een nieuw patent aanvroegen en zij de eerste commerciële balpen uitbrachten (Biro Pens), kwam al snel aan het licht dat de pennen veelvuldig lekte en er veel vlekken op papier kwamen. Het merk Cross bracht in 1945 een verbeterde versie op de markt waar deze problemen werden opgelost. Leuk feitje; de huidige balpennen gebruiken nog steeds deze techniek.

hoe werkt een balpen?

De balpen werkt door inkt te verspreiden door middel van een kleine roterend kogeltje aan het uiteinde van de pen. Hiermee kan inkt verspreid worden zonder op te drogen in de pen zelf. Het "kogeltje" zorgt ervoor dat de inkt in de pen niet uitdroogt en om een mooi inkt effect te krijgen op papier. Als de pen over het papier beweegt, draait het kogeltje en de zwaartekracht zorgt er vervolgens voor dat de inkt op papier komt. De inkt vloeit als het ware over het kogeltje terwijl u schrijft. Dit maakt deze pennen een zeer geliefde pen voor veelvuldig gebruik.