Esterbrook

Pennen en vulpennen zijn populair omdat ze comfort en gemak bieden bij het schrijven. Er zijn vele verschillende vulpennen beschikbaar, en elke vulpen heeft een andere lengte, gewicht en diameter. Esterbrook is een van de meest populaire pen merken. Het bedrijf is sinds 2018 actief in de pennen branche, maar het bedrijf levert al 160 jaar vakmanschap in ambachtelijk ontwikkelde producten. Door samen te werken met lokale ambachtslieden en wereldwijde fabrikanten, zorgen zij voor een hoogwaardig kwalitatieve pen met een buitengewone schrijfervaring. Vele mensen hebben een uitstekende impressie van haar producten vanwege hun comfort, exclusieve, klassieke uitstraling en uitstekende schrijf eigenschappen. Bovendien zijn de pennen van Esterbrook wereldwijd verkrijgbaar, zeer betaalbaar en bieden een uitgebreide collectie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Esterbrook Estie Ebony Gold Trim Fountain PenEsterbrook Estie Ebony Gold Trim Fountain Pen
    • + Gratis Etui
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Esterbrook vulpennen

Penworld biedt de mooiste Esterbrook, vulpennen balpennen en ballpoints. Een vintage vulpen met een moderne nuance, de Esterbrook vulpen met solide gewicht, waardoor deze fijn in de hand ligt. Het lichaam is vaak van een hoogglans acryl. De meest populaire modellen zijn de JR pocket pen, Phaeton en Camden, maar de serie Estie Core, Estie Premier, Seasonal Estie, Camden en JR doen absoluut niet onder aan deze modellen. Esterbrook staat bekend om haar kwaliteit en is dus een van de meest populaire leveranciers van luxe pennen. Vandaag de dag gebruiken meer en meer zakenlieden, advocaten en notarissen haar unieke pennen voor het noteren van belangrijke berichten tot het ondertekenen van notariële akten.

Naast de Esterbrook pennen biedt Penworld een breed assortiment, zoals Agenda's, notitieboeken en de welbekende wereldbolwereldbol.

Esterbrook Estie modellen

Onze collectie bestaat uit bijna alle Esterbrook modellen, waaronder natuurlijk de Estie serie, welke een elegante vintage stijl behuizing van acrylhars heeft. Voor mensen welke voorkeur hebben aan iets meer grip en comfort is er ook een oversized model beschikbaar. De “Estie Premier” modellen zijn voorzien van een geflambeerde of diamante behuizing en bieden hiermee een exclusief design uitstraling.

Voor de echte liefhebbers is er limited edition Esterbrook model “Estie Premier”, gemaakt van duurzame materialen als Diamantcast (diamantgietwerk). ook de Estie Core is een zeer noemenswaardig model met de hoogwaardige penpunt JOWO 6.