Pelikan Pen

Pelikan Pen
Penworld biedt de nieuwste Pelikan pennen en pennesets. Wilt i een pelikan pen kopen, kunt u rekenen op snelle levering op basis van voorraad en onder transparante leveringscondities.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 112

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 112

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

In 1838 richt Carl Hornemann een inktfabriek op in Hannover, Duitsland. Na bijna honderd jaar inktproductie breiden ze hun repertoire uit met de lancering van de eerste Pelikan vulpen. Het zuiger vulsysteem van de eerste Pelikan vulpennen is revolutionair. En ook het design blijkt tijdloos, want bijna honderd jaar later is Pelikan een heus begrip in de wereld van het schrijven, en staat nog steeds bekend om zijn klassieke groen-gestreepte zuigervulpen: de Souverän!

Stresemann

De Souverän vulpen (alsook balpen, roller en vulpotlood!) staat na 100 jaar nog steeds op zijn strepen. Pelikan werd bekend om zijn unieke gestreepte uitvoeringen, vernoemd naar de krijtstreep maatpakken van Duits Politicus Gustav Stresemann. Het design mag in al die tijd dan wel nagenoeg ongewijzigd zijn, het is allesbehalve gedateerd en Pelikan zet zeer sterk in op vernieuwing. Zo brengen ze jaarlijks nieuwe uitvoeringen van de Classic en Souverän vulpennen op de markt. De designs en het kleurenpallet variëren telkens, zodat iedere pen een ander karakter krijgt.

De klassieke groen-gestreepte Souverän met gouden afwerking blijft na bijna een eeuw nog steeds zeer populair. De groene afwerking zorgt voor een likje kleur, maar blijft toch elegant en stijlvol. Liever iets moderner? De Souverän Stresemann collectie is uitgevoerd in een prachtig zilvergrijs gestreept katoenhars met zilverkleurige afwerking voor een zakelijke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende groottes kan de Souverän iedere hand bekoren, van de kleinste Souverän M300, tot de grote en statige M1000! De kracht van de vulpen zit natuurlijk in de schrijfervaring, dus iedere Souverän vulpen is uitgerust met een mooie en zacht schrijvende massief gouden penpunt.

Meer inkt

Met een rijke geschiedenis van inktproductie kan dit aspect natuurlijk niet achterwege gelaten worden! Pelikan biedt hoge kwaliteit vulpeninkt aan  in de ‘Edelstein’ collectie, geïnspireerd door verschillende edelstenen. Tot slot zorgt Pelikan ook ieder jaar voor een ‘Inkt van het jaar’: een bijzondere kleur die ook telkens vergezeld wordt door een reeks van Pelikan Classic M200 schrijfwaren in dezelfde kleur.

Het gamma van Pelikan is zeer uitgebreid, van schoolbenodigdheden en hobbymaterialen tot luxe schrijfwaren, allen van uitzonderlijk hoge kwaliteit vulpen