Pelikan Souverän M815 Metal Striped Special Edition

Ter gelegenheid van ons 180-jarig bestaan brengen we de M815 Metal Striped Special Edition uit.

Pelikan Souverän M815 Metal Striped Special Edition

De nieuwe Special Edition Souverän® M815 met zilveren strepen fascineert door zijn sierlijkheid. De combinatie van hoog kwaliteitshars en de zilveren strepen, verkregen door koper bedekt met Palladium, straalt een verfijnde elegantie uit. Elke vulpen heeft een unieke uitstraling door de schitterende kleurschakeringen van de metalen strepen, die de pen tevens een typisch Souverän karakter geven. Het koperen materiaal, gebruikt als basis voor het penlichaam, geeft de pen extra gewicht en maakt de kwaliteitservaring hoger dan bij een standaard vulpen. Samengevat, deze Special Edition is een topper door de harmonieuze combinatie van materialen en design.


De ringen en clip zijn bedekt met Palladium en de 18 karaats gouden penpunt is volledig gerodineerd om een zilveren uitstraling te verkrijgen. Zoals bij het merendeel van de Pelikan vulpennen zijn verschillende penpuntbreedtes te verkrijgen om te beantwoorden aan alle schrijfvoorkeuren.




Deze reeks wordt aangeboden in een speciaal ontworpen geschenkverpakking waarin het gestreept Souverän design hernomen wordt. De M815 Metal Stiped zal beschikbaar zijn vanaf juni 2018.



Pelikan Souverän M815 Metal Striped Special Edition