Lamy Safari Ncode Neolab Digital Writing Pen


De nieuwe LAMY safari all black brengt het analoge schrijven in een notitieboek samen met de ongelimiteerde mogelijkheden van het digitale schrijven. In samenwerking met Lamy lanceert het Koreaanse techbedrijf NeoLAB Convergence een opto-elektronisch schrijfsysteem.


Wanneer we snel een paar notities moeten maken, vinden we het intuïtief het makkelijkst om dat met de hand te doen, met een pen - handgeschreven notities, aantekeningen en schetsen zijn de beste manier om onze ideeën vast te leggen, te verwerken wat we hebben meegemaakt en zo ook beter te begrijpen. De LAMY safari all black ncode voegt daar nu het fantastische potentieel van digitale verwerking aan toe en combineert beide werelden in één enkel schrijfinstrument: de voordelen van analoog schrijven op papier met alle mogelijkheden van digitale opslag en verwerking.

Lamy Digital Writing Neolabl Safari

De LAMY safari all black ncode is gebaseerd op de succesvolle designklassieker LAMY safari all black rollerball met zijn gekende ergonomische grip voor moeiteloos schrijven en de kenmerkende, robuuste clip voor het veilig bewaren van het schrijfinstrument. Deze kan worden gebruikt met LAMY M 21 balpenvullingen in blauw of zwart.


De pen is uitgerust met de door NeoLAB ontwikkelde ncode-technologie. In de online modus is de pen verbonden via Bluetooth met de Neo Studio App. Alles wat wordt opgeschreven wordt in real time verzonden en is zichtbaar op het verbonden apparaat. Elke woord, schets of tekening wordt ook opgeslagen in