ÖGON Design x Keith Haring

In de wereld van accessoires is functionaliteit vaak het sleutelwoord, maar wat als functionaliteit hand in hand gaat met kunst? OGON Design heeft deze perfecte combinatie bereikt door samen te werken met de iconische kunstenaar Keith Haring. Het resultaat van deze samenwerking is niets minder dan verbluffend: de Smart Case V2 en Slider, twee innovatieve en kunstzinnige portemonnees die de wereld van draagbare opslag opnieuw definiëren.

 

 

Smart Case V2: Kunst in je Zak

De Smart Case V2 van OGON Design is een evolutie in de wereld van portemonnees. Ontworpen met oog voor zowel stijl als bruikbaarheid, biedt deze slanke portemonnee ruimte voor kaarten, contant geld en munten, terwijl hij nog steeds discreet in je zak past. Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is de integratie van Keith Haring's kenmerkende kunstwerken. Elke Smart Case V2 is uniek met levendige illustraties die het karakteristieke verhaal van Haring vertellen, waardoor het niet alleen een praktische accessoire is, maar ook een draagbaar kunstwerk.

Slider: Minimalisme Ontmoet Kunst

Aan de andere kant van het spectrum biedt de Slider een minimalistische benadering van draagbare opslag. Deze compacte kaarthouder, ook ontworpen door OGON Design en verrijkt met Haring's kunst, is perfect voor degenen die streven naar eenvoud in hun dagelijkse benodigdheden. Met een innovatief schuifsysteem kan de Slider moeiteloos toegang bieden tot je kaarten met slechts één handbeweging. Hier combineert OGON Design de kracht van eenvoud met de expressie van kunst.

Een Unieke Samenwerking

De samenwerking tussen OGON Design en Keith Haring is niet zomaar een ontmoeting van ontwerp en kunst, maar eerder een viering van creativiteit in het alledaagse. De Smart Case V2 en Slider laten zien dat draagbare opslag meer kan zijn dan alleen praktisch; het kan een kunstzinnige uiting zijn van individualiteit.

Met deze modellen brengen OGON Design en Keith Haring niet alleen een eerbetoon aan Haring's erfenis, maar introduceren ze ook een nieuwe dimensie in de wereld van draagbare accessoires. Het is niet alleen over opslag; het is een kans om kunst te dragen en te integreren in onze dagelijkse routines.

Kortom, de Smart Case V2 en Slider zijn niet slechts portemonnees; het zijn kunstwerken in je zak, waardoor elke dag een beetje kleurrijker wordt en functionaliteit hand in hand gaat met creativiteit.