Waterman Reflection of Paris

 

 

De nieuwe Waterman Reflections of Paris collectie is een eerbetoon aan de romantische sfeer van een Parijse nachthemel boven de gouden gloed van de cafés en straatverlichting van de stad. De zwarte lak van de pen en de met goud beklede afwerkingen vangen deze stemming, terwijl de met palladium beklede dop met gegraveerd golfpatroon de geest van de zacht stromende Seine perfect weergeeft. De collectie biedt verschillende schrijfmodi, waaronder vulpennen, rollerballs en balpennen, elk met een unieke elegantie die de essentie van Parijs belichaamt.

 

 

In deze blogpost zullen we de Waterman Reflections of Paris collectie verkennen, een collectie die luxe en verfijning combineert met een diepe waardering voor de stad van het licht. Van de zorgvuldig vervaardigde 18k gouden penpunten op de Carène en Exception vulpennen tot de gedetailleerde afwerkingen, elke pen uit deze collectie is ontworpen om een stukje Parijse elegantie in uw dagelijks leven te brengen. Of u nu een liefhebber bent van fijne schrijfwaren of op zoek bent naar het perfecte geschenk, de Waterman Reflections of Paris collectie belooft een ongeëvenaarde schrijfervaring

  • Exception Vulpen: Dit model heeft een 18k gouden penpunt en is het toppunt van luxe. De zwarte lak van de pen gecombineerd met goud beklede afwerkingen vangt de essentie van een Parijse nachthemel, terwijl de met palladium beklede dop met een gegraveerd golfpatroon de zachte stroom van de Seine weerspiegelt.
  • Carène: Beschikbaar als vulpen en balpen, dit model is ontworpen met een 18k gouden penpunt met hexagon design en biedt met zijn iconisch strak, gestroomlijnd silhouet dat de vloeiendheid van water en de dynamische architectuur van Parijs echoot.
  • Expert: Dit veelzijdige model is beschikbaar als vulpen, rollerball en balpen. Het heeft een eigentijds ontwerp met een knipoog naar het traditionele, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die zowel moderniteit als erfgoed waarderen.
  • Hémisphère: De elegante slanke vorm van de Waterman Hémisphère maakt van deze pen een echte luxe pen. De Hémisphère heeft een dynamische combinatie van elementen zoals de slanke clip en de brede ring, om de kenmerkende smalle vorm te accentueren. .