Na de succesvolle lancering van de Le Petit Prince collectie in blauwe uitvoering en de vorig jaar gelanceerde Petit Prince and the Aviator is het dit jaar tijd voor Le Petit Prince & the Planet. Na het blauwe en bruine van de vorige edities wordt voor de 3de en laatste collectie gekozen voor rode tinten, als verwijzing naar de roos en de planeet.


De rode kleur wordt telkens gecombineerd met champagne gouden accenten. De resin collectie is telkens afgewerkt met een handgemaakte 14-karaats gouden penpunt met gravure van de prins die zijn planeet wiedt.



Voor de Solitaire uitvoering werd gekozen voor een combinatie van een lichaam in bordeaux lak en een champagne gouden dop met met sterren op gegraveerd en de naam B612 van de asteroïde, de planeet van Le Petit Prince. De handgemaakte 18-karaats tweekleurige gouden penpunt gegraveerd met de roos van Le Petit Prince.




Uiteraard mocht de Solitaire uitvoering ook niet ontbreken, er werd gekozen voor een bordeauxrood haagbeukenhout lichaam en dop. De dop werd gegraveerd met fijne sterren en B612, de naam van de planeet van Le Petit Prince. Tevens ook afgewerkt met handgemaakte 18-karaatstweekleurige gouden penpunt gegraveerd met de roos van Le Petit Prince.




Le Petit Prince and the Planet Solitaire Vulpen



Zoals de voorgaande reeksen heeft deze ook zijn eigen inkt. De Montblanc Le Petit Prince and the Planet is (hoe kan het ook anders) in een mooie rode kleur.


De volledige collectie is op voorraad in onze winkel maar wegens COVID-19 voorlopig enkel online te bestellen. Alle Montblanc pennen worden u verzonden met DHL Express en de volgende werkdag geleverd.


U kan deze hier bestellen