Paper Republic


Vanaf nu kan u bij ons ook terecht voor de Paper Republic notitieboeken


Paper Republic is opgericht in Wenen in 2013 en werkt samen met de beste papierfabrieken en leerlooierijen. Hun Grand Voyageur vergezelt je bij alle gebeurtenissen in je leven. Op reis, op het werk of thuis, je noteert je afspraken, vertrouwt hem je ideeën toe, ... De Grand Voyageur is aanpasbaar en flexibel aan je behoeften met verschillende vullingen, accessoires en gekleurde vervangelastieken.


De notebook is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, de Grand Voyageur in formaat 10,5 x 15cm en de Grand Voyageur XL welke 14,5 x 21cm meet.



Elk notitieboek wordt geleverd in een prachtige lederen omslag die enkel mooier wordt in gebruik, door zijn handige elastiek kan u hierin alles opbergen.


Standaard wordt elke agenda geleverd met een blanco notitieboek, je kan hem echter aanvullen met diverse accessoires zoals kaarthouders, weekplanners, portefeuille, notietieboekjes,....


De notitieboeken bestaan in Writers Essentials dozen, deze starterkits worden geleverd met extra vullingen, elastieken en cashhouder in een luxe houten doos.



De volledige collectie kan u hier bestellen